Pascal Bovens

advocaat bovens rechtbank rechtPascal Bovens is in 2005 beëdigd en heeft een ruime ervaring als advocaat. Hij is gespecialiseerd in zaken waarin opgekomen dient te worden voor slachtoffers, hetzij in strafzaken (ook als verdachten) hetzij in bijvoorbeeld letselschadezaken. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in bestuurszaken en algemene juridische zaken. Als voormalig winnaar van de Amsterdamse Pleitwedstrijden heeft hij een zeer ruime proces- en pleitervaring opgebouwd door wekelijks zaken te bepleiten voor de rechtbanken en gerechtshoven in heel Nederland.

Wordt u verdacht in een strafzaak, bent u slachtoffer in een strafzaak, slachtoffer van een ongeval of bent u gewoon op zoek naar een gedreven advocaat die uw zaak vakkundig kan bepleiten en voor u het onderste uit de kan zal halen op een professionele wijze, dan bent u bij hem aan het juiste adres.

Naast advocaat is Pascal Bovens Aanklager bij de Nederlandse tennisbond. Daarnaast geeft Pascal Bovens tevens les als docent aan de hogeschool TIO. 

 

Call Now Button